Afzuigkap reinigen horeca

Het regelmatig reinigen van de afzuigkap horeca is belangrijk voor iedere horecazaak. De afzuigkap neemt namelijk alle geuren en vetten uit de keuken op en zorgt dat deze afgevoerd worden. Het schoonhouden van dit apparaat is hygiënisch. Een afzuigkap horeca kan heel wat jaren mee, maar het is belangrijk dat deze regelmatig en goed gereinigd wordt. Dit levert een aantal fijne voordelen op. Ook voorkom je gezondheidsproblemen, en bovenal brand. Lees meer over afzuigkap reinigen horeca.

Functie van een horeca afzuigkap

De afzuigkap in de horeca zorgt ervoor dat alle geuren, dampen, vetten en rook dat vrijkomt tijdens het bereiden van eten effectief en veilig wordt afgevoerd. In de horeca keuken wordt dagelijks hard gewerkt met voedsel en door veel mensen. Ook is het belangrijk dat de afzuigkap optimaal werkt en voldoet aan bepaalde normen. Het is zelfs verplicht voor horecaondernemingen dat de afzuigkap regelmatig schoon wordt gemaakt. Het is verstandig om dit dus regelmatig te laten doen door een gespecialiseerd bedrijf.

Gespecialiseerd in diverse diensten

Wij zijn gespecialiseerd in diverse diensten als het gaat om het reinigen van horeca afzuigkap en andere installaties. Bij ons kunt u terecht voor de volgende diensten:

● Afzuiginstallatie reinigen
● Afzuigkanalen reinigen
● Afzuigmotoren reinigen
● Diepte reiniging horecakeukens
● Filter onderhoud
Kanaalreiniging
● Reinigingscertificaat

Offerte aanvragen

Wij zijn een ervaren schoonmaakbedrijf uit Capelle aan den IJssel en een ideale partner als het gaat om het reinigen en onderhouden van afzuiginstallaties.

Of bel direct naar 010 – 767 01 66

Voordelen reinigen afzuigkap horeca

Het is wel zo hygiënisch als de keuken zo schoon mogelijk is. Het regelmatig reinigen van de afzuigkap horeca voorkomt gezondheidsproblemen. Er zullen namelijk minder bacteriën zijn wanneer er regelmatig schoongemaakt wordt. Het belangrijkste voordeel is misschien wel het voorkomen van brand. Afzuigkap reinigen horeca zorgt voor minder brandgevaar.

Afzuigkap laten reinigen

Het laten reinigen van de afzuigkanalen door een specialist is verstandig voor iedere horecaonderneming. Ga voor de schoonste resultaten, een schone werkomgeving in de horecakeuken. Wij komen u graag door heel Nederland uit het vet helpen. Onze openingstijden zijn van 09:00 tot 17:00 uur.

Spoedreiniging nodig?

Wij werken wanneer u het beste uitkomt, binnen en buiten uw openingstijden.
Spoedreiniging van vetkanalen door heel Nederland op locatie. Professioneel en vakkundig. De werkzaamheden kunnen wij 24/7 voor u uitvoeren

Afzuigkanaal-laten-reinigen-onze-bussen-1024x646