Afzuiginstallatie horeca

Afhankelijk van uw wensen, bespreken wij de mogelijkheden ter plaatse. Wij kunnen uw onderneming voorzien van een nieuwe afzuiginstallatie. Bij het plaatsen van een afzuigsysteem voorzien wij de installatie van een hoogwaardig filter- en ontgeuringsysteem. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de afzuiginstallatie deel uit te laten maken van een warmte terug win systeem. Informeer naar de mogelijkheden.

Plaatsen afzuiginstallatie horeca

Een afzuiginstallatie zuigt vervuilde lucht af en zorgt daarmee voor een gezond klimaat om in te werken. Wij ontwerpen, bouwen, en installeren alle types afzuiginstallaties. Zowel voor horeca en particulieren. Geen keuken is te klein of groot.

Reinigen afzuiginstallatie horeca

Wij zijn experts op het gebied van reinigen van horeca afzuiginstallaties. Het reinigen van afzuigkanalen is een noodzakelijk kwaad. Het voorkomt brand, gevaarlijke bacteriën en uw verzekering beloont u voor adequaat handelen.

Onderhoud afzuiginstallatie horeca

Wij zijn gespecialiseerd in het professioneel reinigen en onderhouden van afzuiginstallaties in de horeca. Wij werken uitsluitend met experts die intern door ons opgeleid zijn en inmiddels al jaren ervaring hebben.

L-Cleaning staat voor u klaar!

Onze medewerkers hebben een gerichte opleiding gekregen, waardoor zij op een efficiënte wijze de schoonste resultaten leveren. Het schoonste resultaat betekent in ons jargon “volledig vetvrij en certificaat waardig”. Waar anderen roepen dat zij certificaten uitreiken, willen wij u een dienst bewijzen, door simpelweg het schoonste resultaat te bieden. Uw verzekering zal u daarna gunstig gezind zijn en uw premie komt niet in gevaar. Ook kunt u bij L-Cleaning terecht puur voor het reinigen van uw motors.

Heeft u vetaanslag in uw afzuigkap, vetaanslag in het kanaalwerk, achterstallig onderhoud aan de afzuigmotor, een stroef draaiende afzuigmotor, vervuilde koolstofpatronen of zakken filters die vervangen moeten worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij komen u graag door heel Nederland uit het vet helpen. Onze openingstijden zijn van 09:00 tot 17:00 uur.

L - Cleaning klanten

Spoedreiniging nodig?

Wij werken wanneer u het beste uitkomt, binnen en buiten uw openingstijden.
Spoedreiniging van vetkanalen door heel Nederland op locatie. Professioneel en vakkundig.

Afzuigkanaal-laten-reinigen-onze-bussen-1024x646

L - Cleaning klantenervaring

"L-Cleaning bedankt voor alles, het meedenken, fijne communicatie en het reinigen van onze afzuiginstallatie.
Na maanden lang ellende met één van de grotere reinigingsbedrijven, zijn wij heel blij dat we naar jullie zijn overgestapt.
Ching Ching Hui
Leuk bedrijf, goede service zijn zeer vriendelijke mensen. Leggen alles duidelijk uit. Goede prijskwaliteit verhouding. Zeker een aanrader! Precies op tijd op de afspraak. Prima service. Vakkundige mensen. No nonsens"
Samantha van Dongen

L - Cleaning resultaten

Reinigingcertificaat

Reinigingscertificaat

Verzekeringsmaatschappijen eisen steeds vaker dat de afzuigkanalen en filters jaarlijks geïnspecteerd of gereinigd moeten worden in verband met de brandveiligheid.