Diepte reiniging

L-Cleaning is gespecialiseerd in dieptereiniging van grootkeukens en het reinigen van uw afzuigsysteem. Met jaren ervaring zijn wij actief door heel Nederland.

Wat is diepte reiniging?

Een dieptereiniging is eens in de zoveel tijd noodzakelijk als aanvulling op het dagelijkse onderhoud. Vooral als het gaat om de optimale hygiëne van professionele keukens en sanitaire ruimtes. Vuil, vet en stof zitten namelijk ook in en achter keukenapparatuur en het sanitair. Een professionele dieptereiniging is dan noodzakelijk. Voor een specialistische reiniging van keukenapparatuur of sanitair bent u bij L-Cleaning aan het juiste adres.

Werkwijze keuken:

  1. Bij deze reiniging worden wanden, afzuigkappen en afzuigkanalen, apparatuur en vloeren intensief gereinigd met speciaal daarvoor bestemde producten.
  2. Daarna zal de keuken in gedeeltes gereinigd worden. Moeilijk bereikbare plaatsen worden handmatig na bewerkt. Losstaande apparatuur zoals bijvoorbeeld ovens, magnetrons, steamers, koel- en vrieskasten zullen handmatig worden gereinigd.
  3. Na reiniging worden rvs afwerkmaterialen (uitgezonderd werkoppervlakken) eventueel na bewerkt met een speciaal product, waardoor de glans van het rvs weer wordt hersteld. Conserveren van roestvrijstalen materialen met de daarvoor bestemde oliën wordt alleen op verzoek van de opdrachtgever uitgevoerd.

Reinigingsmethode

Bij een dieptereinigingen wordt de keuken volledig gereinigd met een reinigingsproduct. Vloeren, tegelwanden, keukenapparatuur, keukenmeubilair en afzuigkappen worden over het algemeen meegenomen met de dieptereiniging. Indien nodig en mogelijk vervangen wij de kit en demonteren wij het keukenapparatuur voor een optimale reiniging. In overleg kunnen wij ook uw apparatuur ontkalken en onder andere werkbladen en wasbakken desinfecteren.

De voordelen van een dieptereiniging

Met deze reiniging voldoet u aan de in de H.A.C.C.P regelgeving voorgeschreven verplichting tot het grondig periodiek reinigen van uw keuken.

Uw keuken wordt gereinigd met reinigingsproducten die aan de Europese regelgeving voldoen (Denk daarbij aan b.v de biologische afbreekbaarheid en de M.A.C waarde).

Onze medewerkers die deze reiniging uitvoeren zijn op hygiënisch en technisch gebied vakbekwame specialisten, alleen op deze manier kunnen wij een optimale reiniging waarborgen, tevens zijn deze medewerkers in het bezit van een V.C.A certificaat, de norm voor veilig werken en wordt een diepte reiniging minimaal 1 x per jaar aangeraden. 

L-Cleaning staat voor u klaar!

Onze medewerkers hebben een gerichte opleiding gekregen, waardoor zij op een efficiënte wijze de schoonste resultaten leveren. Het schoonste resultaat betekent in ons jargon “volledig vetvrij en certificaat waardig”. Waar anderen roepen dat zij certificaten uitreiken, willen wij u een dienst bewijzen, door simpelweg het schoonste resultaat te bieden. Uw verzekering zal u daarna gunstig gezind zijn en uw premie komt niet in gevaar. Ook kunt u bij L-Cleaning terecht puur voor het reinigen van uw motors.

Heeft u vetaanslag in uw afzuigkap, vetaanslag in het kanaalwerk, achterstallig onderhoud aan de afzuigmotor, een stroef draaiende afzuigmotor, vervuilde koolstofpatronen of zakken filters die vervangen moeten worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij komen u graag door heel Nederland uit het vet helpen. Onze openingstijden zijn van 09:00 tot 17:00 uur.

L - Cleaning klanten

Spoedreiniging nodig?

Wij werken wanneer u het beste uitkomt, binnen en buiten uw openingstijden.
Spoedreiniging van vetkanalen door heel Nederland op locatie. Professioneel en vakkundig. 

Afzuigkanaal-laten-reinigen-onze-bussen-1024x646

L - Cleaning klantenervaring

"L-Cleaning bedankt voor alles, het meedenken, fijne communicatie en het reinigen van onze afzuiginstallatie.
Na maanden lang ellende met één van de grotere reinigingsbedrijven, zijn wij heel blij dat we naar jullie zijn overgestapt.
Ching Ching Hui
Leuk bedrijf, goede service zijn zeer vriendelijke mensen. Leggen alles duidelijk uit. Goede prijskwaliteit verhouding. Zeker een aanrader! Precies op tijd op de afspraak. Prima service. Vakkundige mensen. No nonsens"
Samantha van Dongen

L - Cleaning resultaten

Reinigingcertificaat

Reinigingscertificaat

Verzekeringsmaatschappijen eisen steeds vaker dat de afzuigkanalen en filters jaarlijks geïnspecteerd of gereinigd moeten worden in verband met de brandveiligheid.