Afzuigmotor reinigen?

Goed ventileren is essentieel voor een gezonde werkomgeving. In elk horecagelegenheid,  is vocht en vuil aanwezig. Alleen door goed te ventileren kan het vocht en vuil het pand verlaten. Het is belangrijk uw vetkanalen regelmatig te laten reinigen en onderhouden.
Zo bent u verzekerd van een goed werkende ventilatiesysteem en dus ook van gezonde
en frisse lucht.

Uw voordelen na het reinigen van uw afzuigkanalen!

Onderhoud afzuigmotor

Eens per jaar professionele reiniging van uw afzuigkanalen door ons vakkundig team. Wij inspecteren tevens uw vetkanalen om ongewenste defecten te kunnen voorkomen.

Jaarcontract tegen een gereduceerd tarief!

Laat uw afzuigmotor reinigen door de specialist. L-Cleaning heeft jarenlange ervaring en werkt alleen met erkende monteurs. Wij maken dagelijks afzuigmotor  schoon. Wij weten wat te doen maar ook zeker wat niet. Vrijblijvende offerte aanvragen om uw afzuigmotor te laten reinigen?

L-Cleaning staat voor u klaar!

Onze medewerkers hebben een gerichte opleiding gekregen, waardoor zij op een efficiënte wijze de schoonste resultaten leveren. Het schoonste resultaat betekent in ons jargon “volledig vetvrij en certificaat waardig”. Waar anderen roepen dat zij certificaten uitreiken, willen wij u een dienst bewijzen, door simpelweg het schoonste resultaat te bieden. Uw verzekering zal u daarna gunstig gezind zijn en uw premie komt niet in gevaar. Ook kunt u bij L-Cleaning terecht puur voor het reinigen van uw motors.

Heeft u vetaanslag in uw afzuigkap, vetaanslag in het kanaalwerk, achterstallig onderhoud aan de afzuigmotor, een stroef draaiende afzuigmotor, vervuilde koolstofpatronen of zakken filters die vervangen moeten worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij komen u graag door heel Nederland uit het vet helpen. Onze openingstijden zijn van 09:00 tot 17:00 uur.

L - Cleaning klanten

Spoedreiniging nodig?

Wij werken wanneer u het beste uitkomt, binnen en buiten uw openingstijden.
Spoedreiniging van vetkanalen door heel Nederland op locatie. Professioneel en vakkundig. 

Afzuigkanaal-laten-reinigen-onze-bussen-1024x646

L - Cleaning klantenervaring

"L-Cleaning bedankt voor alles, het meedenken, fijne communicatie en het reinigen van onze afzuigmotor.
Na maanden lang ellende met één van de grotere reinigingsbedrijven, zijn wij heel blij dat we naar jullie zijn overgestapt.
Ching Ching Hui
Leuk bedrijf, goede service zijn zeer vriendelijke mensen. Leggen alles duidelijk uit. Goede prijskwaliteit verhouding. Zeker een aanrader! Precies op tijd op de afspraak. Prima service. Vakkundige mensen. No nonsens"
Samantha van Dongen

L - Cleaning resultaten

Reinigingcertificaat

Reinigingscertificaat

Verzekeringsmaatschappijen eisen steeds vaker dat de afzuigkanalen en filters jaarlijks geïnspecteerd of gereinigd moeten worden in verband met de brandveiligheid.