Afzuigkanaal reinigen

Het regelmatig laten reinigen van de afzuigkanalen is een verstandige keuze. Door het koken raken afzuigkanalen vervuild. Een keuken in de horeca wordt iedere dag gebruikt door veel mensen. De vervuiling gaat hier erg snel. Een vervuild afzuigkanaal kan zorgen voor een hoger energieverbruik, maar ook voor brandgevaar en gezondheidsrisico’s. Dit wil geen enkele horecaondernemer. Afzuigkanaal reinigen zorgt voor het  verminderen van brandgevaar en andere risico’s.

Gezonde ventilatie in de keuken

In een horeca keuken is er niet te ontkomen aan vocht en vuil. Hij wordt namelijk dagelijks gebruikt. Goed ventileren zorgt ervoor dat het vocht en vuil de keuken kan verlaten. Een goed werkend ventilatiesysteem draagt bij aan een schone keuken en dus een gezondere en frisse lucht. Het regelmatig laten schoonmaken van het afzuigkanaal zorgt hiervoor. Het is de oplossing voor ventilatieproblemen. Een schoon ventilatiekanaal werkt optimaal, waardoor het kanaal langer mee gaat en de energierekening lager is.

Voordelen van afzuigkanaal reinigen

Er zitten een aantal fijne voordelen aan het laten reinigen van het afzuigkanaal. Een schoon ventilatiekanaal zorgt namelijk voor:
● Minder stof
● Gezonder binnenklimaat
● Langere levensduur ventilatiesysteem
● Minder gezondheidsproblemen
● Minder brandgevaar
● Lagere energierekening

Offerte aanvragen

Wij zijn een ervaren schoonmaakbedrijf uit Capelle aan den IJssel en een ideale partner als het gaat om het reinigen en onderhouden van afzuiginstallaties.

Of bel direct naar 010 – 767 01 66

Afzuigkanaal goed onderhouden

Een schoon ventilatiekanaal zorgt dus voor mooie voordelen. Laat hem daarom regelmatig reinigen. Wat is regelmatig? Eens per jaar een professionele reiniging van de afzuigkanalen door een expert is zeker aan te raden.

Afzuigkanaal reinigen en kosten

Kwaliteit staat op 1. De kosten voor het reinigen afzuigkanaal zijn niet precies te zeggen. Het verschilt per horecagelegenheid. Wel kan er een offerte aangevraagd worden om een schatting te krijgen van kosten reinigen afzuigkanaal. Het laten reinigen van afzuigkanalen door een specialist is een goede keuze voor iedere horeca onderneming. Voor afzuigkanaal laten reinigen is dit het juiste adres. Wij komen u graag door heel Nederland uit het vet helpen. Onze openingstijden zijn van 09:00 tot 17:00 uur.

Spoedreiniging nodig?

Wij werken wanneer u het beste uitkomt, binnen en buiten uw openingstijden.
Spoedreiniging van vetkanalen door heel Nederland op locatie. Professioneel en vakkundig. De werkzaamheden kunnen wij 24/7 voor u uitvoeren

Afzuigkanaal-laten-reinigen-onze-bussen-1024x646