Luchtkanaal reinigen

Zeker in de horeca keuken is goed ventileren essentieel voor een gezonde werkomgeving. In iedere horecagelegenheid is vocht en vuil aanwezig. Dit wordt opgenomen door het luchtkanaal en het vetkanaal. Door goed te ventileren kan het vocht en vuil namelijk de keuken verlaten. Het is belangrijk om die kanalen goed schoon te houden. Laat ze daarom regelmatig reinigen en onderhouden. Een goed werkend ventilatiesysteem en een gezonde, frisse werkomgeving. Dat is wat luchtkanaal reinigen kan betekenen voor elke horecagelegenheid. Lees meer over luchtkanaalreiniging.

Gezonde werkomgeving met een luchtkanaalreiniging

Een regelmatige reiniging van het luchtkanaal zorgt dus voor een gezonde werkomgeving. Op die manier worden ongewenste defecten voorkomen en blijft de werkomgeving zo gezond mogelijk. Het schoonmaken van het luchtkanaal gebeurd door middel van een roterende ronde borstel en een stofafzuiging met filter. Ga voor optimale hygiëne in de keuken met een luchtkanaalreiniging. Combineer het met een van onze andere diensten, zoals de dieptereiniging. Een schone horeca keuken is wel zo fijn.

Onderhoud aan de luchtventilatie

Het is al benoemd dat een regelmatige reiniging van luchtkanalen verstandig is. Maar wat is regelmatig? Het is verstandig om eens per jaar een professionele reiniging van de luchtkanalen te laten doen door een expert. Voorkom brandgevaar en gezondheidsproblemen. Laat het luchtkanaal regelmatig reinigen.

Offerte aanvragen

Wij zijn een ervaren schoonmaakbedrijf uit Capelle aan den IJssel en een ideale partner als het gaat om het reinigen en onderhouden van afzuiginstallaties.

Of bel direct naar 010 – 767 01 66

Voordelen van een luchtkanaal reinigen

Er zitten een aantal mooie voordelen aan het laten reinigen van luchtkanalen. Dit zijn ze:
● Minder stof
● Gezonder binnenklimaat
● Langere levensduur van ventilatiesysteem
● Minder gezondheidsproblemen
● Minder brandgevaar
● Lagere energierekening

Luchtkanaal laten reinigen

Het luchtkanaal laten reinigen door een specialist is een goede beslissing voor elke horecaonderneming. Een luchtkanaalreiniging zorgt voor minder brandgevaar en een gezondere werkomgeving. Onze experts maken het luchtkanaal op efficiënte wijze schoon en leveren de schoonste resultaten. Ook luchtkanaal reinigen laten? Dan is dit het juiste adres. Wij komen u graag door heel Nederland uit het vet helpen. Onze openingstijden zijn van 09:00 tot 17:00 uur.

Spoedreiniging nodig?

Wij werken wanneer u het beste uitkomt, binnen en buiten uw openingstijden.
Spoedreiniging van vetkanalen door heel Nederland op locatie. Professioneel en vakkundig. De werkzaamheden kunnen wij 24/7 voor u uitvoeren

Afzuigkanaal-laten-reinigen-onze-bussen-1024x646