Afzuigsystemen van woningen

Vrijwel alle woningen worden geventileerd door een mechanische ventilatie (MV) of een warmte-terug-win systeem (WTW). Een mechanische ventilatie is een systeem met alleen afzuigpunten. Een warmte-terug-win systeem heeft afzuigpunten en toevoerpunten, de aangezogen lucht word gefilterd.

U wilt uw afzuigsysteem laten reinigen?

In de loop der tijd wordt het ventilatiesysteem vervuild door stof en bacterien. De mate van vervuiling is afhankelijk van uw gezinssamenstelling, woninginrichting en de aanwezigheid huisdieren. Wij adviseren u uw ventilatiesysteem minimaal eens per 3 jaar grondig te laten reinigen. Na reiniging heeft u een betere luchtklimaat in uw woning, de afzuigcapaciteit wordt vergroot (hiermee wordt energie bespaard), het voorkomt schimmels en bactierien, nare luchtjes zullen verdwijnen en u verhoogd de brandveiligheid van uw woning.

Ons medewerkers hebben een gerichte opleiding gekregen. Hierdoor kunnen zij op efficiënte wijze het schoonste resultaat leveren. Het schoonste resultaat betekent in ons jargon ‘stof en vuilvrij’.

L-Cleaning staat voor u klaar!

Onze medewerkers hebben een gerichte opleiding gekregen, waardoor zij op een efficiënte wijze de schoonste resultaten leveren. Het schoonste resultaat betekent in ons jargon “volledig vetvrij en certificaat waardig”. Waar anderen roepen dat zij certificaten uitreiken, willen wij u een dienst bewijzen, door simpelweg het schoonste resultaat te bieden. Uw verzekering zal u daarna gunstig gezind zijn en uw premie komt niet in gevaar. Ook kunt u bij L-Cleaning terecht puur voor het reinigen van uw motors.

Heeft u vetaanslag in uw afzuigkap, vetaanslag in het kanaalwerk, achterstallig onderhoud aan de afzuigmotor, een stroef draaiende afzuigmotor, vervuilde koolstofpatronen of zakken filters die vervangen moeten worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij komen u graag door heel Nederland uit het vet helpen. Onze openingstijden zijn van 09:00 tot 17:00 uur.

L - Cleaning klanten

Spoedreiniging nodig?

Wij werken wanneer u het beste uitkomt, binnen en buiten uw openingstijden.
Spoedreiniging van vetkanalen door heel Nederland op locatie. Professioneel en vakkundig. 

L - Cleaning klantenervaring

"L-Cleaning bedankt voor alles, het meedenken, fijne communicatie en het reinigen van onze afzuiginstallatie.
Na maanden lang ellende met één van de grotere reinigingsbedrijven, zijn wij heel blij dat we naar jullie zijn overgestapt.
Ching Ching Hui
Leuk bedrijf, goede service zijn zeer vriendelijke mensen. Leggen alles duidelijk uit. Goede prijskwaliteit verhouding. Zeker een aanrader! Precies op tijd op de afspraak. Prima service. Vakkundige mensen. No nonsens"
Samantha van Dongen

L - Cleaning resultaten

Reinigingcertificaat

Reinigingscertificaat

Verzekeringsmaatschappijen eisen steeds vaker dat de afzuigkanalen en filters jaarlijks geïnspecteerd of gereinigd moeten worden in verband met de brandveiligheid.