Dieptereiniging keukens

De keuken in horecagelegenheden wordt dagelijks gebruikt. Dit biedt bacteriën de kans om snel te verspreiden. Een dieptereiniging in de keuken is de oplossing. Een dieptereiniging zorgt ervoor dat de keuken en alle apparaten weer perfect schoon zijn. Dit is voordelig voor zowel gasten als personeel. Lees meer over wat een dieptereiniging keukens inhoudt en waarom het zo belangrijk is.

Wat is een dieptereiniging keuken?

Een dieptereiniging keuken betekent het periodiek reinigen van oppervlakken in de keuken. Op die manier wordt de hygiëne van die oppervlakken voor een langere tijd gewaarborgd. Eens in de zoveel tijd is een dieptereiniging keuken noodzakelijk. Het is een aanvulling op het dagelijkse onderhoud. Een dieptereiniging zorgt voor optimale hygiëne. Alles wordt gereinigd, van de wanden tot de apparaten en afzuigkappen. Op die manier is de keuken brandschoon na de reiniging.

Waarom is een dieptereiniging belangrijk?

In een keuken van een horecagelegenheid komen continu mensen en wordt er veel met voedsel gewerkt. Het is belangrijk dat deze plek zo schoon mogelijk is. Vuil, vet en stof zit namelijk ook in en achter het keukenapparatuur en het sanitair. Wanneer de keuken schoon is wordt voorkomen dat er schimmels, bacteriën en virussen groeien en verspreid worden. Dit kan namelijk leiden tot voedselvergiftiging. Iets waar geen enkele horecagelegenheid op zit te wachten natuurlijk.

Offerte aanvragen

Wij zijn een ervaren schoonmaakbedrijf uit Capelle aan den IJssel en een ideale partner als het gaat om het reinigen en onderhouden van afzuiginstallaties.

Of bel direct naar 010 – 767 01 66

Voordelen van dieptereiniging keukens

De keuken wordt volledig gereinigd met een reinigingsproduct. Alles wordt meegenomen tijdens dieptereiniging van keukens. Er zitten een aantal voordelen aan het laten diepreinigen van de horeca keukens.
● Werking van apparaten verbeterd
● Lager energieverbruik
● Een schone keuken
● Voorkomt schimmels, bacteriën en virussen

Keuken laten reinigen door experts

Het regelmatig laten reinigen van de horeca keuken is verstandig. Het biedt mooie voordelen en zorgt ervoor dat de keuken perfect schoon is. Experts op het gebied van dieptereiniging van grootkeukens en het reinigen van afzuigsystemen. Voor een specialistische reiniging van keukenapparatuur of sanitair kan contact opgenomen worden.

Spoedreiniging nodig?

Wij werken wanneer u het beste uitkomt, binnen en buiten uw openingstijden.
Spoedreiniging van vetkanalen door heel Nederland op locatie. Professioneel en vakkundig. De werkzaamheden kunnen wij 24/7 voor u uitvoeren

Afzuigkanaal-laten-reinigen-onze-bussen-1024x646