Schoonmaak in bedrijfspand

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Capelle aan den IJssel? Wij zijn een ervaren schoonmaakbedrijf uit Capelle aan den IJssel en een ideale partner als het gaat om het reinigen en onderhouden van afzuiginstallaties. Onze specialisten van schoonmaakbedrijf L-Cleaning B.V. maken graag uw afzuigkanalen, vetkanalen en/of luchtkanalen school! Neem snel contact met ons op of bel direct 010-7670166.

Uitblinkers in schoonmaken.

Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel maar wij helpen u graag in Capelle aan den IJssel. Wij zijn begonnen als een klein schoonmaakbedrijf Capelle aan den IJssel en zijn inmidddels uitgegroeid tot een begrip in heel Nederland. Bij ons is afspraak ook echt afspraak en wij zijn tijdens kantooruren altijd bereikbaar voor al uw vragen. Wij kunnen u voorzien van advies op maat, een reinigingscertificaat en/of onderhoud aan uw afzuigkanalen. 

Periodieke reiniging kanalen

Eens per jaar professionele reiniging van uw afzuigkanalen door ons vakkundig team. Wij inspecteren tevens uw kanalen om ongewenste defecten te kunnen voorkomen.

Wij bieden een jaarcontract tegen een gereduceerd tarief!

L-Cleaning staat voor u klaar!

Onze medewerkers hebben een gerichte opleiding gekregen, waardoor zij op een efficiënte wijze de schoonste resultaten leveren. Het schoonste resultaat betekent in ons jargon “volledig vetvrij en certificaat waardig”. Waar anderen roepen dat zij certificaten uitreiken, willen wij u een dienst bewijzen, door simpelweg het schoonste resultaat te bieden. Uw verzekering zal u daarna gunstig gezind zijn en uw premie komt niet in gevaar. Ook kunt u bij L-Cleaning terecht puur voor het reinigen van uw motors.

Heeft u vetaanslag in uw afzuigkap, vetaanslag in het kanaalwerk, achterstallig onderhoud aan de afzuigmotor, een stroef draaiende afzuigmotor, vervuilde koolstofpatronen of zakken filters die vervangen moeten worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij komen u graag door heel Nederland uit het vet helpen. Onze openingstijden zijn van 09:00 tot 17:00 uur.

L - Cleaning klanten

Spoedreiniging nodig?

Wij werken wanneer u het beste uitkomt, binnen en buiten uw openingstijden.
Spoedreiniging van vetkanalen door heel Nederland op locatie. Professioneel en vakkundig. De werkzaamheden kunnen wij 24/7 voor u uitvoeren

L - Cleaning klantenervaring

"L-Cleaning bedankt voor alles, het meedenken, fijne communicatie en het reinigen van onze afzuiginstallatie.
Na maanden lang ellende met één van de grotere reinigingsbedrijven, zijn wij heel blij dat we naar jullie zijn overgestapt.
Ching Ching Hui
Leuk bedrijf, goede service zijn zeer vriendelijke mensen. Leggen alles duidelijk uit. Goede prijskwaliteit verhouding. Zeker een aanrader! Precies op tijd op de afspraak. Prima service. Vakkundige mensen. No nonsens"
Samantha van Dongen

L - Cleaning resultaten

Reinigingcertificaat

Reinigingscertificaat

Verzekeringsmaatschappijen eisen steeds vaker dat de afzuigkanalen en filters jaarlijks geïnspecteerd of gereinigd moeten worden in verband met de brandveiligheid.